“Meneto har givet mig ro i maven, og mere plads i min hverdag”

Jeg har tegnet hele mit liv, men for to år siden tog jeg endelig skridtet og startede min enkeltmandsvirksomhed Galaxara, hvor jeg laver illustrationer til bøger og designs til vægmalerier.

Mens det altid har været naturligt for mig at blive selvstændig, har regnskab til gengæld altid været en belastning for mig.

Sarah Emelie Sharf - Galaxara - Artist

Fra revisor til regnskabsprogram til Meneto

Da jeg startede min virksomhed blev jeg anbefalet en revisor.

Kommunikationen haltede dog, og jeg følte ikke, at jeg havde et overblik over min virksomheds økonomiske situation. Det gjorde mig utryg og ked af det, for som ny virksomhedsejer ville jeg gerne have styr på tingene, så min virksomhed kunne få den bedste start.

Ud af et behov for at vide alt om virksomheden valgte jeg derfor at skifte over til et gør-det-selv regnskabsprogram. Det var heller ikke en god løsning for mig. Realiteten var, at jeg ikke havde forståelse for alle funktionerne i programmet. Jeg endte simpelthen med at bruge for meget af min arbejdstid på bogføring, moms og skat.

Planlægger fremad

Efter at jeg skiftede over til Meneto er jeg endelig begyndt at planlægge fremad. Det betyder, at jeg også for første gang som selvstændig, er begyndt at udbetale løn til mig selv. Det turde jeg ikke før.

Hos Meneto får jeg det overblik, som jeg altid har savnet. Via appen kan jeg se mit regnskab up front, og jeg kan altid tilgå mine bilag, når jeg har behov for det. Jeg kan også forbinde min bank til Meneto og dermed spare tid på at indsende bankposteringer hver måned, det sker automatisk, og det sparer mig en masse tid hver måned.

Meneto har givet mig mere fritid.

Meneto har givet mig ro i maven, og mere plads i min hverdag. Jeg har fået mere fritid - både fysisk og mentalt - og jeg skal ikke længere bruge tid på at kæmpe med noget, jeg ikke forstår. Jeg kan fokusere på det, som jeg er bedst til.

Jeg føler mig tryg i, at Meneto klarer mit regnskab.