Få en digital bogholder til en fast månedlig pris

Start et liv uden bekymringer om bogføring, fradrag og udregninger til SKAT. Vi klarer det hele for dig, så du altid har et opdateret overblik over din virksomheds økonomi. 

Få et uforpligtende tilbud og den første måned gratis

Vores team af bogholdere klarer din løbende bogføring

Vi elsker bogføring, bankafstemning og nørdede udregninger, og vi er specialister i bogføring til små og mellemstore virksomheder. 

Hos os klarer vi alting online, og det eneste du skal gøre er at sende os dine bilag og indberette de tal til SKAT, vi klargør til dig.

  • checkmarkDu misser ingen deadlines eller fradrag - vi sørger for det hele.
  • checkmarkIngen overraskelser når momsen skal indberettes.
Prøv gratis nu

Læn dig tilbage med en pris uden overraskelser

Der er nok uforudsigelighed i livet som selvstændig, og prisen på din bogføring skal ikke være en af dem. Hos os får du tryghed i en fast, lav pris, der starter fra 595 kr. om måneden. 

  • checkmarkVi beregner en fast pris, der passer netop til din virksomheds behov.
  • checkmarkDin pris inkluderer bogføring, afstemning, udarbejdelse af alle tal til moms og regnskabsprogram (der alene normalt koster 295 kr. / måned).
  • checkmarkDu kan tilkøbe årsregnskab fra kun 195 kr. om måneden som tillæg til dit eksisterende abonnement

Ubegrænset hjælp fra 9-16 året rundt

Regnskabstermer og bogføring kan virke som sort snak for mange - men heldigvis ikke for os. Derfor har vi en support tilgængelig, der altid kan forklare det hele i øjenhøjde, så alle kan være med.

  • checkmarkVi holder dig løbende opdateret på din bogføring. Og har du noget, der ikke kan vente? Så skriver eller ringer du ind, og vi hjælper dig i mål.
  • checkmarkDu kan kontakte os året rundt fra 9-16 uden ekstra omkostninger.
Prøv gratis nu

Bogføring og regnskab til en brøkdel af prisen

Meneto er din digitale alt-i-en regnskabsløsning. Vi ordner hele dit regnskab for dig, så du får mere tid til dine kunder.

Prisen starter fra kun 595 kr./md. afhængig af din omsætning og virksomhedsform. Få et uforpligtende tilbud nu og få første måned gratis.

Book en uforpligtende samtale