Historien om Meneto

Hos Meneto drømmer vi om et regnskabsfrit Danmark, hvor du, som virksomhedsejer, kan fokusere på din virksomhed frem for dit regnskab.

Drømmen om et regnskabsfrit Danmark

Historien begyndte tilbage i 2009, hvor vi besluttede os for at oprette egen virksomhed.

Vi var unge, havde penge i banken og hovedet fyldt med idéer. Vi var klar. Lige indtil vi opdagede, at de penge, vi troede, vi havde i banken, ikke længere var der. Vores lokale bogholder opdaterede nemlig først vores regnskab hver tredje måned, og det betød, at vi havde arbejdet i blinde de sidste tre måneder.

Vi var ved at gå konkurs.

Over årene har vi talt med flere virksomhedsejere, der deler samme oplevelse. De mangler overblik over regnskabet og stresser over al den tid, de bruger på regnskab frem for at drive deres virksomhed.

Det blev starten på Meneto.

Hos Meneto Regnskab skal du blot scanne dine bilag ind, regnskabet tager vi os af. Som en ekstra bonus opdaterer vi dit regnskab løbende, så du altid har et overblik over din økonomi.

Vi gør det let for dig at drive din virksomhed til en fast lav pris.

Få dit eget team af bogholdere, som kender din virksomhed

Hver gang du får en kvittering, skal du blot tage et billede af den eller videresende den til os. Bogføringen og bankafstemningen klarer vi for dig.

Hvis vi har spørgsmål for at kunne kategorisere dine bilag korrekt, kan du give os denne information med ét klik i appen.

Digital regnskabsløsning til en brøkdel af prisen

Prisen starter fra kun 595 kr./md. afhængig af din omsætning og virksomhedsform.

Vi tilbyder en 30 dages prøveperiode med gratis bogføring, så du kan prøve os af uforpligtende. Hvis du kan lide Meneto, flytter vi dig helt gratis fra din nuværende løsning.

Book en uforpligtende samtale