Ofte stillede spørgsmål

Her finder du svar på nogle af de spørgsmål, vi ofte får hos Meneto

Generelt

Ja, vi hjælper dig med at flytte dit regnskab helt gratis. Desuden tjekker vi om dit nuværende regnskab stemmer. Det betyder det at vi går ind og henter din saldobalance (fra dit tidligere regnskabsprogram eller revisor/bogholder) og tjekker om det hele stemmer med din bank.

Det give mening med en skæringsdato - f.eks. ved en momsperiode eller regnskabsafslutning. Men det er bestemt ikke nødvendigt. Du kan sagtens starte med det samme, og hvis du ikke har fået bogført op, kan vi sagtens hjælpe med rydde op og få bogført bagudrettet.

Meneto er en komplet regnskabsløsning. Du får både et regnskabsprogram - som du kender det fra fx Billy eller Dinero - og et team af bogholdere, der udarbejder hele dit regnskab for dig.

Vi ved nemlig godt, at momsberegninger og skattefradrag sjældent er selvstændiges stærke side. Derfor laver vi alle beregninger for dig, så du blot kan tage tallene og sende ind til SKAT uden at bekymre dig om matematikken.

I det usandsynlige scenarie at du ønsker at opsige vores service, kan du gøre det med en varsel på løbende måned plus en måned. Opsigelsen skal ske skriftligt til hello@meneto.com.

Din data - din ret. Du får al den data vi har på dig, inkl. kvitteringer, fakturaer, saldobalance mm.

Prøveperiode

Du starter din prøveperiode her.

Her skal du oprette en gratis bruger og indtaste dine virksomhedsoplysninger. Prøveperioden er fuldstændigt gratis og uforpligtende, så vi trækker ingen penge i prøveperioden. Hvis Meneto er noget for dig, så forsætter vi, hvis ikke, så bærer vi ikke nag.

I prøveperioden får du 30 dages gratis Meneto.

Det giver dig en chance for at teste vores program af og se, om det er noget for dig.

Du kan sende et ubegrænset antal fakturaer og tilbud samt indsende dine bilag.

Hvis Meneto ikke er noget for dig, så kan du annullere din prøveperiode ved at skrive til hello@meneto.com. Du må meget gerne skrive hvorfor, så kan du være med til at gøre vores service endnu bedre 🙂

Service og priser

Prisen starter fra kun 595 kr/md. afhængig af din omsætning og virksomhedsform. Det vil sige, jo mindre din omsætning er, jo lavere er din pris, og vice versa. Beregn din pris her

Skulle du omsætte mere end forventet - eller få flere banklinjer end før, så regulerer vi ikke prisen bagud.

Hvis du f.eks. ejer en ApS og har fortalt os, at du omsætter mellem 500.000 kr. til 1.000.000 kr. om året, så er din pris 1.095 kr./md. Hvis det viser sig, at du f.eks. i august har omsat mere end 1.000.000 kr., så bliver din pris fra september 1.295 kr./md.

Hos Meneto klarer vi alt din bogføring for dig, inklusiv:

 • Regnskabsprogram til at sende fakturaer mv.
 • Bogføring af alle dine bilag
 • Bankafstemning af din bankkonto
 • Beregning af din moms

Da vi gerne vil banke prisen helt i bund, så er personlig rådgivning ikke inkluderet i prisen. Vi vil hjertens gerne hjælpe med at besvare spørgsmål til det tekniske eller et hurtigt regnskabsspørgsmål, men hvis du ønsker skræddersyet rådgivning, f.eks. skatteoptimering, virksomhedsomdannelse, budgettering mm., så kan vi henvise til en Meneto-certificeret revisor-partner, der kan tilbyde rådgivning til favorable priser.

Du kan tilkøbe årsrapporten som en del af din faste månedlige pris. Tillægget er 150 Kr. pr. Måned hvis du har en enkeltmandsvirksomhed eller 175 kr. pr. Måned hvis du har et selskab. Det kræver at du har været kunde hos os i hele regnskabsåret.

Men hvis du f.eks. er startet hos os 1. oktober 2021, og du ønsker dit årsregnskab for 2021, vil det koste et tillæg pr. måned, du ikke har været hos os i året.

Hvis du har en enkeltmandsvirksomhed koster det 250 kr., pr. måned, og har du et selskab, fx ApS, vil det koste 395 kr. pr. Måned.

Lad os tage ovenstående eksempel med udgangspunkt i en enkeltmandsvirksomhed. Her vil du så skulle betale 9 x 250 kr. = 2.250 kr. for at vi udarbejder årsregnskabet for 2021, da det er de 9 måneder i året, du ikke var kunde hos os.

Hvis dit regnskab ikke stemmer, eller hvis du ikke har bogført op til nuværende måned, så kan vi sagtens hjælpe dig. Prisen afhænger af omfanget, men som udgangspunkt koster det din månedlige pris (se vores priser) de måneder, du ikke har bogført.

Hvis din pris f.eks. er på 595 kr/md. og du starter hos os i oktober 2020, og ikke har bogført siden januar 2020, så kan vi bogføre bagudrettet for 5.355 kr. excl. moms svarende til de 9 måneder, du ikke har bogført.

Ja, der er et opstartsgebyr på 495 kr., når du starter i Meneto.

Opstartsgebyret dækker over en kontrol af din saldobalance, opsætning af dine debitorer og kreditorer samt sammenligningstal. Derudover hjælper vi med at sætte dine integrationer op, samt opsætning af bank og momsintegrationen.

Teknik

Foruden vores webversion, har vi en app til både iPhone (iOS) og Android.

I mobilappen får du pt. adgang til:

 • Overblik over din økonomi
 • Fakturere kunder
 • Tage billeder af kvitteringer
 • Support

Se hvordan Meneto virker her

I webappen får du pt. adgang til:

 • Overblik over din økonomi
 • Overblik over din moms
 • Fakturere kunder
 • Upload kvitteringer
 • Mulighed for at forbinde din bank
 • Mulighed for at uploade kontoudtog
 • Support
 • EAN-fakturering
 • Opret og send tilbud til dine kommende kunder
 • Integrationer til over 70 partnere (Fx. Stripe, Shopify osv.)
 • Fakturadesigner
 • Abonnementsfakturering
 • Mobil app til Android og iPhone

Se hvordan Meneto virker her

Menetos bankforbindelse understøtter de fleste danske banker. Du skal kun forbinde din bank én gang, så har vi adgang til at hente dine bankposteringer løbende.

Meneto er integreret med en lang række samarbejdspartnere. Vi har integrationer til de fleste danske banker, Mobilepay, Salary, Woocommerce, Shopify m.m.. Skriv eller ring til os, så kan vi forklare nærmere.

Regnskab

Du kan videresende dine bilag til din unikke Meneto-e-mail-adresse, tag et billede af bilaget med vores gratis mobilapp eller "træk" bilaget direkte over i vores webapp. Så skal vi nok bogføre det.

De fleste bilag bliver bogført i løbet af nogle dage.

Hvis vi mangler informationer for at kunne bogføre et bilag, opretter vi en "opgave" til dig i appen, så vi hurtigt kan få afklaring på bilaget. Du kan se disse under menupunktet “Opgaver” og du får også en notifikation via e-mail.

Det kunne f.eks. være, at vi mangler at få en bank-fil eller nogle bilag fra dig. Det kan også være, at vi skal have mere information omkring et bilag, så vi kan bogføre det rigtigt. Når en opgave er gennemført kan du trykke "udført", så du ikke får flere e-mail-notifikationer.

Det er ikke et krav, at du benytter vores fakturamodul. Det kan dog være en stor fordel, da al omsætningen fra vores fakturamodul kommer direkte ind i regnskabet uden du skal gøre yderligere.

For at holde dit regnskab opdateret, er det bedst, hvis du uploader dine bilag løbende. Vi vil gerne afslutte en måned hurtigst muligt, så der ikke kommer hængepartier og så du får et opdateret regnskab.

For at afslutte en måned, skal vi have alle bilag for pågældende måned senest d. 5 i næste måned. Bilag fra f.eks. november skal senest være sendt ind til os d. 5. december.

Her er det vigtigt, at du uploader bilagene til os.

Hvis du har bilag liggende i et regnskabsprogram, så kan du få dem til at sende dig en samlet mappe med bilagene og hurtigt uploade dem i vores app. Selv hvis du har hundredvis af bilag, vil det kun tage et par minutter at uploade dem.

Vi skal meget gerne have lidt informationer på, hvordan bilagene er betalt og hvad de omhandler.

Start din GRATIS prøvemåned i dag

I din prøvemåned har du adgang til vores regnskabsprogram, og når du uploader dine bilag, så får vi dem bogført for dig. En perfekt uforpligtende måde at prøve os af på:

Prøv Meneto - GRATIS