“Med Meneto har jeg et helt team, der står bag mig”

Jeg er uddannet professionel forhindringsløber, og til dagligt driver jeg OCR training Denmark, hvor jeg underviser både private og virksomheder med at bliver bedre til forhindringsløb.

Jeg oprettede min virksomhed, fordi jeg gerne ville lære andre, hvordan de udfører et forhindringsløb på en sund og sikker måde. Jeg havde et drive for at videreformidle sporten, og der var heldigvis en interesse for at blive hørt.

Leon Kofoed - OCR Training Denmark - Atlet

Økonomisk overskud

Da jeg også har en kandidat i matematik og økonomi, forsøgte jeg først at klare mit eget regnskab, men jeg fandt hurtigt ud af, at der er stor forskel på at være uddannet i økonomi vs. regnskabsføring.

I takt med at jeg fik et større økonomisk overskud og skulle indberette moms kvartalsvis, blev mit regnskab også mere og mere kompliceret, og jeg blev mere og mere nervøs for, om jeg gjorde det godt nok.

Jeg besluttede mig for at det var på tide at bruge noget af overskuddet på regnskabsføring.

En regnskabsløsning til mine behov

Jeg blev introduceret til Meneto af en kammerat, der selv er selvstændig. Jeg indledte en dialog med Meneto, og fandt ud af, at deres regnskabsløsning passede til mine krav om, at tingene skulle gøres ordentligt og inden for de rette deadlines.

Med Meneto behøver jeg ikke længere at være panisk omkring regnskabet eller i tvivl hele tiden. Jeg behøver ikke at google mig frem og holde mig opdateret på diverse regnskabsfora eller at læse tykke regnskabsbøger for at forstå, hvad noget betyder.

Menetos app er desuden rigtig smart for en som mig, som altid er ude at rejse. Jeg behøver nemlig ikke at bekymre mig om, at et bilag forsvinder i farten, for jeg kan med det samme sende Meneto et billede af mine kvitteringer.

Meneto gør min hverdag nemmere.

Med Meneto har jeg et helt team, der står bag mig. Det gør hverdagen meget nemmere, og giver mig mere tid og ro til min træning og virksomhed. Meneto har gjort min hverdag og mit regnskab mere simpelt for mig, og jeg kan nemt danne mig et overblik over min økonomi via mobil- og webappen.

Jeg føler, at jeg med Meneto, er et trin på vej til at begynde at udbetale løn til mig, og det er ret relevant for mig som ny virksomhedsejer.