“Jeg vil meget hellere ordne hår end at ordne regnskab”

Det har altid været min drøm at blive selvstændig. I 2013 tog jeg skridtet og åbnede min egen salon, Stylepassion. Ved siden af salonen laver jeg freelance-arbejde for TV og teater.

At ordne hår og gøre folk glade er min helt store passion. Jeg er drevet af nysgerrighed og taknemmelighed, og så hjælper det også at have is i maven, når man først starter ud.

Berrit Jensen - Stylepassion - Frisør

Ny løsning

Før jeg skiftede over til Meneto, havde jeg en bogholder. Han var dyr, og da mine udgifter løbende steg, blev jeg nødt til at lede efter en ny løsning.

Min kæreste foreslog mig, at jeg selv skulle stå for regnskabet, men det ønskede jeg ikke.

Jeg ville ikke spilde min tid på at prøve at forstå regnskab, når jeg i stedet kunne klippe en hel dag, og så betale mig fra det. Jeg vil meget hellere ordne hår end at ordne regnskab.

"Hvor jeg før skulle sende en kasserapport ind hver uge, så kan jeg nu samle det hele og gøre det én gang om måneden."

Berrit Anja Leen Jensen, Stylepassion

Sparer 25.000 kr. om året

En god veninde anbefalede mig Meneto. Jeg gik på Menetos hjemmeside, og kunne med det samme se min månedlige pris og hvilke ydelser, der var inkluderet. Det var nemt, overskueligt og billigt, og det er selvom at jeg er frisør og vi har mange bilag at gøre godt med.

Med et abonnement hos Meneto ville jeg spare ca. 2.000 kr. om måneden på mit regnskab, det løber op på ca. 25.000 kr. om året. Som lille selvstændig virksomhed, så har jeg brug for de penge, også privat, så jeg kan udbetale løn til mig selv.

"Det har været vigtigt for mig at finde en regnskabsløsning, som jeg er tryg med, den tryghed fandt jeg hos Meneto."

Berrit Anja Leen Jensen, Stylepassion

Jeg har fået det overblik jeg savnede

Meneto gav mig det overblik, som jeg savnede hos min bogfører. Med min bogholder fik jeg tilsendt ugentlige rapporter. Jeg kunne se, hvad der stod, men jeg kunne ikke forstå dem.

Med Menetos app kan jeg til gengæld hurtigt danne mig et overblik over, hvordan jeg vækster, hvem jeg betaler mest til og hvem jeg køber mest fra. Det giver mig jeg ro i min hverdag.

Min yndlingsfunktion i Menetos app er, at jeg nemt og hurtigt kan scanne mine kvitteringer så snart jeg har været ude at handle ind til min virksomhed, og at jeg kan se alle mine kvitteringer inde i appen. Jeg kan også nemt sende en faktura direkte fra appen, hvilket er belejligt, når jeg er ude hos en kunde eller til et makeup event.

Siden jeg har fået Meneto, har jeg fået mere tid til at gøre det, jeg godt kan lide at gøre. Hvor jeg før skulle sende en kasserapport ind hver uge, så kan jeg nu samle det hele og gøre det én gang om måneden. Min hverdag er blevet nemmere med Meneto.